EMF practica un excel·lent treball científic i tècnic, però més important encara, demostra el paradigma que els paisatges han de recolzar una experiència cultural satisfactoria. Actualment, quan els ecosistemes estan sent constantment qüestionats per les conseqüències de l'activitat humana, la conservació i la restauració de la natura son vitals pel benestar de totes les espècies. EMF és conscient que promoure un canvi subtil per emfatitzar les aclaparadores forces naturals i deixant trets de "tal com són"  juga un paper molt important en l'establiment d'un vincle entre l'usuari, el paisatge, les persones i l’entorn. LILA Landezine Premi Internacional de Paisatge 2016 

 

EMF es un estudi d’arquitectura del paisatge i planejament urbà premiat internacionalment

EMF utilitza els processos vius de la natura i la cultura com a base pel disseny a diferents escales temporals i espaials.

L’estudi es va fundar el 1999 i ha dissenyat i construït més de 300 projectes de paisatge arreu d’Europa. Som 5 col·laboradors amb el suport de 1-3 estudiants en pràctiques depenent de l’època.

Els estudiants en pràctiques són una part fonamental del nostre equip i del procés creatiu. Com a estudiant en pràctiques a EMF treballaràs junt amb el nostre petit equip de col·laboradors, com a dissenyadors actius i  investigadors en el desenvolupament dels treballs conceptuals i de representació. Et garantim un treball diari dinàmic i variat, en un ambient jove i ambiciós. Tindràs també la oportunitat de visitar els llocs d’intervenció en els diferents estadis de projecte.

Busquem gent, que com nosaltres, cregui en l’expansió i la millora de les relacions entre la gent i la natura, i en la potencial infraestructura del paisatge i el disseny viu.


INFO DE LES PRÀCTIQUES PDF

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR