PLAÇA IXELLES, BIARRITZ

  Square d'Ixelles, Biarritz, France

Amb l’arribada del nou tramvia, la plaça d’Ixelles, ubicada al centre de Biarritz, s’ha de reurbanitzar.

El projecte proposa una plaça-jardí, amb plantacions generoses. Davant la parada del tramvia, la lleugera diferència topogràfica s’aprofita per crear un llarg banc lineal. La Plaça-jardí està composada per grans illes de plantacions. El projecte treballa una doble topografia, combinant les formes del terreny amb les diferents altures dels arbusts i dels estrats herbacis: la plaça esdevé molt més rica i diversa, amb espais més íntims acollint cadires, gandules, i algunes places d’aparcament hàbilment integrades.

Autors
EMF Martí Franch, Francesco Maglia, Mercè Pagès
Promotors
Syndicat des Mobilités Pays Basque-Adour
Superfície
2000 m2
Any
2019
Col·laboradors
Cost
187.000 €
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR