PARC GÜELL-CONFLUÉNCIA

  Girona, Catalunya

El projecte es basa en:
1. Preservar el Güell com espai de ‘continuïtat’ urbana 
2. Recuperar el traçat meandriforme del riu i preservar els ‘braços morts’
3. Augmentar la secció hidràulica del Güell
4. Anticipar el futur traçat de l’enllaç entre el C/Salt i la Carretera de BCN
5. Pre- vegetalitzar
6. Cel•lebrar el pas del TAV mitjançant “microintervencions”
7. Modular les relacions visuals amb l’entorn industrial

  • Terrassa intermitja, bosc en galeria
    Terrassa intermitja, bosc en galeria
  • Vagons de fruiters, zona de picnic
    Vagons de fruiters, zona de picnic
  • Planta proposta
    Planta proposta
Autors
EMF- Marti Franch, A.Cardellà, D.Fuentealba, A.López, G.Batllori, M. Pagès
Promotors
Ajuntament de Girona
Superfície
5,4 ha
Any
2013
Col·laboradors
Cost
1.204.672 €
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR