ESPAIS PÚBLICS DE LA ZONA RESIDENCIAL CHAMP DE MARS

  Perpignan, Languedoc - Roussillon, France

Aquest projecte posa tot el seu èmfasi al cor de l’illa per revitalitzar la zona residencial de Champ de Mars, creant una plaça-rambla arbrada, programada, i estructurant per la zona i oberta al barri. Els objectius a curt i mitjà termini son múltiples:
- Obrir la residència donant prioritat al peató, a través d’espais viaris accessibles 
- Valoritzar el paisatge i la seva llegibilitat a través d’un millor equilibri entre els edificis i els espais arbrats
- Implantar un nou programa per tots els públics i crear noves centralitats

  • Esquemes connectivitat
    Esquemes connectivitat
  • Parc infantil
    Parc infantil
  • Espai central de la zona residencial
    Espai central de la zona residencial
  • Vial mixte
    Vial mixte
  • Jocs infantils
    Jocs infantils
Autors
EMF M. Franch, BE2T, Ginjaume, Victor Tenez.
Promotors
Mairie de Perpignan
Superfície
6 ha
Any
2013
Col·laboradors
EMF: D. Fuentealba, M. Pagès, A. Cardellà
Cost
6.357.974 €
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR