PROJECTE D’ADEQÜACIÓ DE LA RIERA DE LA RASA

  Sant Julià de Ramis, Girona, Catalunya

  • Gual plaça. Parc de Capçalera
    Gual plaça. Parc de Capçalera

La Riera de la Rassa passa entre diversos barris feblement connectats de Julià de Ramis. L’encàrrec demana transformar la Riera, estructura de drenatge, en un espai públic en continuïtat i eix de vertebració ciutadana. A tal efecte es construeix un nou camí longitudinal confortable que remunta la riera i relliga barris, dos passos transversals, un pont i un gual, dos parcs, un de capçalera i un que enllaça amb l’eixampla consolidat. El projecte comporta un ajust de la secció de la riera i importants plantacions arbòries per convertir la riera actual, bidimensional, en una estructura tridimensional arbòria d’escala.

  • Estructura forestal de bidimensional a tridimensional
    Estructura forestal de bidimensional a tridimensional
  • Croquis vegetació muntanya
    Croquis vegetació muntanya
  • Fase 1. Pont - Plaça
    Fase 1. Pont - Plaça
  • Fase 1. Muntanya jocs
    Fase 1. Muntanya jocs
  • Fase 1. Muntanya jocs
    Fase 1. Muntanya jocs
  • Camí longitudinal
    Camí longitudinal
  • Gual-Plaça
    Gual-Plaça
  • El pont-plaça de nit
    El pont-plaça de nit
Autors
EMF, M.Franch, A.López
Promotors
Ajuntament de Sant Julià de Ramis
Superfície
8.654 m2
Any
2005- 2008
Col·laboradors
Cost
394.586 € · 45 € / m2
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR