CONCURS AMPLIACIÓ DEL CONSERVATORI DE PERPINYÀ

  Perpinyà, França

  • Vista general de la intervenció
    Vista general de la intervenció

El jardí de l’ampliat Conservatori de Perpinyà vol ser un racó pacífic enmig del brogit urbà. Amb un primer gest, es converteix el desnivell d’1.5m entre els carrers circumdants i la nova edificación en un pla inclinat. A sobre s’hi situen un arxipèlag de parterres–bancs, que funcionen com a murs de contenció i conformen espais de gra petit que acullen el programa. Un espai contemplatiu i pausat, un jardí de racons. Racons que són espais de trobada per veins, els estudiants i els seus pares. Un lloc
d’intercanvi, apte per improvisar un assaig o una petita actuación o senzillament un espai ombrívol per descansar.

  • Secció transversal
    Secció transversal
  • Esquema de la proposta
    Esquema de la proposta
  • Vegetació. Estat inicial
    Vegetació. Estat inicial
  • Vegetació. 10 anys +
    Vegetació. 10 anys +
Autors
EMF- M.Franch, D.Fuentealba, Atelier d’architecture Philippe Pous
Promotors
Societe d’amenagement foncier et d’urbanisme, SAFU
Superfície
2400 m2
Any
2010
Col·laboradors
PIXELDREAMS Imagenes 3D
Cost
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR