EMF, no únicament soluciona amb èxit els problemes espacials i ambientals dels projectes, les seves intervencions sensibles, nodreixen l'arquitectura del paisatge com a disciplina cultural.LILA - Landezine Premi Internacional de Paisatge 2016 

EMF paisatge és un  estudi transdisciplinar d’experts en l’esfera del disseny urbà i medi-ambiental que entenem el projecte com una forma de recerca. A EMF explorem maneres  híbrides entre els sistemes ecològics i les construccions culturals per informar espais multi-funcionals i resilients. L’objectiu és prefigurar paisatges productius amb la capacitat d’adaptar-se a les transformacions que advenen a diverses escales espacials i temporals.


 

A EMF, la recerca és instrumental, transformativa i adaptativa. Es desenvolupa dins la lògica de la pràctica productiva. Explorem hibridacions quan  creuant els ingredients consubstancials del lloc, amb nous programes i constructes culturals  tot  produint paisatges multifuncionals.

 

Els nostres projectes destil·len la materialitat i processos ecològics del lloc per inserir-se i federar-se en un context ampliat. Ens centrem en el potencial infraestructural del paisatge tot cercant nínxols operatius per un disseny viu i adaptatiu.

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR