Actualitat

  • Maig 2017
    Guanyadors del Concurs Internacional 'Vilamoura Uptown' de Portugal

    L'equip format per Jacques Ferrier Architecture, Sensual City Studio, Franck Boutté Consultants i EMF guanya aquest concurs internacional que es troba al Districte de Faro al sud de Portugal. 

    Vilamoura es una destinació turística molt reconeguda. Amb Uptown es proposa un nou concepte d'urbanització basada amb el paisatge de l'Algarve, la sostenibilitat i la materialitat del lloc. 

     

  • Maig 2017
    EMF a Temps de flors 2017 de Girona . Temps de flors s'endinsa a la natura
    temsp de flors 2017

     'Strip-Tease' es la intervenció que es troba al punt 66 del Passeig Arqueològic. Aprofitant l’energia que emana de Temps de Flors, el Parc Arqueològic us convida a depassar el concepte i l’àmbit del passeig Arqueològic, i endinsar-vos en la natura per descobrir un bucle de 21 hectàrees i més de 3 km de camins i corriols, que relliguen nombrosos vestigis, el riu Galligants i les seves fonts, el convent, la mina i ermita del Calvari, la catedral i Sant Pere, ombrejats per bosquines d’auró negre i llorer, oliverars i una de les millors panoràmiques de Girona.

    Al llarg del recorregut trobareu diverses intervencions d’art natura (land art), que tot passejant us revelaran racons poc exposats de la vall.

    http://tvgirona.xiptv.cat/temps-de-flors/capitol/temps-de-flors-del-14-05-2017

     

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR