Actualitat

  • Juliol 2016
    Martí Franch nomenat Doctor Honoris Causa per la Universitat de Greenwich

    És la primera vegada que un paisatgista de l'Estat espanyol ha estat designat Honoris Causa per una universitat estrangera.
    No és casualitat que hagi rebut aquest títol a Anglaterra, ja que en aquest país l'arquitectura del paisatge és una disciplina que gaudeix de gran prestigi.

    La universitat de Greenwich, on Martí Franch es va graduar en arquitectura, paisatge i disseny l'any 1998, premia amb el títol d'Honoris Causa ex alumnes que en la seva disciplina han aconseguit gran reconeixement internacional i que constitueixen un model a seguir per als actuals estudiants del centre universitari.

    Sobre Martí Franch, la universitat destaca que ha estat descrit per la prestigiosa revista Harvard Design Magazine com «un dels arquitectes del paisatge contemporanis més influents de la seva generació» i remarca que tot i la seva joventut ha aconseguit grans èxits i nombrosos premis, entre ells els més prestigiosos en arquitectura del paisatge.

     

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR